11 June 2010

Catatan Pertama

Hari ni saya memulakan catatan pertama di sini.

Semoga selepas ni ada yang sudi membaca dan memberi komen untuk setiap catatan
diruangan ini.

Biasanya kalau catatan pertama tu mesti macam tersekat-sekat je idea untuk menulis alaa macam pertemuan pertama dengan kenalan kita la mesti kita macam blur blur je nak cakap apa walaupun banyak benda yang nak dicakapkan....

Untuk kali pertama ni, saya sekadar nak memperkenalkan kehadiran blog ni dan juga saya ada Kedai Online menjual Set Bersalin NR.

Kalau kawan-kawan kat sini yang tak tau nak makan jamu apa masa berpantang boleh ajalah order satu daripada saya...tak mahal, RM310 je ada hadiah percuma lagi..


Klik aja pada www.setbersalinnr.com boleh tau apa benda Set Bersalin NR tu

 Hadiah percuma sehelai bedung bayi yang lembut kain nya....

No comments:

Post a Comment