22 August 2010

Picnic di Tasik Titiwangsa

Bukannya picnic dalam minggu puasa ni tapi dlm 2 bln lps kot, anak-anak dan suami yang happy2 di Tasik Titiwangsa, sedang saya berada di pejabat...apa nak buat, cuti dah makin kurang..itu pun dah kena warning dgn bos , "make sure no negative leave balance for this year"...susah nak janji la sb kalau kita yang ada anak2 kecik ni, kdg2 sakit demam dia org tak terjangka.

Berbalik pd picnic tadi, pada mulanya ingatkan pergi jalan-jalan je, rupanya siap bawak tikar dan makanan lagi( beli nasi lemak, air dan kuih kat kedai)...lepas tu naik kuda dan jalan2 keliling taman..lepas tu balik ....

Walaupun singkat je masa untuk aktiviti tersebut, anak-anak cukup riang dan gembira, tidaklah mereka ni rasa macam terkurung je kat nursery, sekolah dan rumah.

Insyaallah lepas raya nanti, nak kerap2 sikit bawak anak keluar jalan-jalan.

*** tak dpt pulak nak upload gambar...esok cuba upload lagi...

No comments:

Post a Comment