03 February 2011

Imsonia

Imsonia tu penyakit tak boleh nak tidur,kan?


Saya masih belum tidur tapi tak adalah imsonia cuma mata masih belum mengantuk.


Tadi nak off pc tapi masih belum off.


Sesekali kalau mata tak nak tidur, saya suka baca blog-blog yang menarik untuk di baca, bila mata dah letih mesti cepat terlena.


Agak jarang buat blogwalking kerana mood kurang mengena ..suka-suka nak terjah mana-mana blog yang best, terjah je dan layan baca entry satu persatu. 


Bagus juga berblogging ni, selain dapat meluahkan apa yang kita rasa, dapat menambah kenalan maya dan dapat kutip macam-macam idea dan pengalaman orang lain yang boleh dijadikan sempadan dan tauladan.


Dek kerana esok cuti, mata ni sememangnya degil untuk pejam. Kat luar sana pun masih bising dengan dentuman, mana mata mau pejam dengan kebisingan begini.


Bila dah berusia begini, susah sekali nak pejam kalau suasana hingar bingar, dulu -dulu kepala sentuh bantal je terus zzzzzzzz...


Oklah asyik taip entry yang sama je, balik-balik sukar lena, nanti orang baca pun naik jelak...


chowwww...

3 comments:

  1. hehe...samalah kak. saya ni pun kerap kena insomnia....banyak kali dah. sampai dah lali orang kata.....

    biasanya saya pun suka blogwalking time2 macam ni hehe

    ReplyDelete
  2. minum neskape dulu semug k.aya heehe..

    ehh..dah CNY yea..teruknya saya kann..sampai lupa camtu sekali. Kat sini takde sambutan tu yg boleh terlupa tu :-)

    ReplyDelete
  3. Salam kak..
    saya pun macam akak..kalo tak leh tido menyinggah blog yg dah update..tambah ilmu dan pengalaman..kadang2 suke gak baca n3 yang leh wat kita gelak sesorang,time mood xbaik lah nih..

    ReplyDelete