28 February 2011

Konsert Jom Heboh di Terengganu

Malam tadi saya menonton konsert ni di TV3 sepenuhnya! Tak pernah menonton konsert Jom Heboh sampai habis sebab banyak sebab he he..selalunya kan kat rumah tu remote control TV adalah hak sepenuhnya Encik Umar Faris, kalau pun tak dipegang oleh beliau, pastinya rancangan berbentuk nyanyian bukan menjadi pilihan untuk ditonton oleh isi rumah yang lain.


Malam tadi berpeluang tengok kerana kami di Tampin, dapatlah saya tengok. Bukan teruja nak tengok persembahan nyanyian punn...sekadar nak tengok telatah 2 pengacara yang saya minati iaitu Ally Iskandar dan FBI apatah lagi telah FBI yang mencuba bercakap dalam loghat Terengganu,loghat ibunda saya....


Tersenyum sendirian jugalah tengok telatah mereka..persembahan nyanyian pun menghiburkan cuma saya lagi suka kalau Meet Uncle Hussien menjemput Black sebagai penyanyi , namun begitu persembahan MUH malam tadi tetap hebat dan menghiburkan.

No comments:

Post a Comment