Konsert Mentor Kumpulan B

Last entry sebelum mengadap TV, nak tengok konsert Mentor..tak adalah  minat sangat rancangan tu , cuma menunggu untuk melihat penyanyi jemputan iaitu peserta ujibakat mentor yang tak terpilih tetapi diberi peluang untuk beraksi ketika Konsert Mentor.

Persembahan mereka lebih menghiburkan berbanding peserta sebenar dibawah bimbingan Mentor. Mungkin kerana mereka begitu menghargai peluang yang diberikan.Yelah bukan senang nak muncul dikonsert begitu .

Oklah Konsert dah start, team members dan team leader dah menjerit suruh turun..



3 comments :

cik EPAL said... [Reply to Comments]

suka tengok salma =)

Jendela Hati said... [Reply to Comments]

tak tgk mentor pun smlm kak aya. smlm asyik ralit tgk final raja lawak. tak puas2 nak tgk je hari2 RL5 tu...

Kak Aya said... [Reply to Comments]

saya pun suka Salma..

Post a Comment