15 March 2011

Salah ke menjadi orang KETIGA?

haa ni topik kat HotFM AM Crew pagi ni..


pagi-pagi dengan topik hangat, memanglah akan jadi lebih hangat daripada biasa..


kisah bermula dengan seorang pemanggil yang ceria je bagitau dia tu adalah isteri kepada seorang suami dan kekasih kepada seorang suami orang.


Hmm lepas tu bertalu-talu la dapat komen daripada pendengar..


Ada pemanggil yang cakap 'cuba ingat balik kisah cerekarama minggu lepas , Fasha Sandha ada skandal dengan suami orang lepas tu jadi gila, Puan nak jadi gila macam tu ke"?




Hmmmmm no komen...yang pasti saya bukan orang ketiga hi hi.

6 comments:

  1. tak sgka ade jugak org mcm tu eah!

    ReplyDelete
  2. ish3..ape la si pemanggil tu nak ceriakan sangat. ape agaknya dia rasa dia hebat kot derhaka kat suami dia,xpn tunjuk saham dia tinggi.adehh

    http://skycatcherz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Wah ini sudah hot! Bikin orang lagi hot nie...

    ReplyDelete
  4. banggenye die jd keksih suami org....

    ReplyDelete
  5. mungkin suami dia tak layan dia dengan baik kot ? yalah... working overtime, dia pun jd sunyi.

    tgk crite Damping Malam tak ? isteri dia sunyi kan sbb suami dia asyik busy je ? tp si isteri dlm crite DampingMalam ni lg bongok sbb amek 'pendamping'.... o_o

    ReplyDelete
  6. setiap orang yang buat sesuatu tu ada alasan tersendiri tapi perlu fikirkan juga lain-lain faktor..sekadar pendapat..

    ReplyDelete