23 March 2011

Slownya Nuff Earning bergerak...........

Kalau dah malas update blog, entry pun sekadar untuk mencukupkan syarat update je, memanglah slow pergerakannya, Puan Rohaya oiii..


Nampaknya kena buat-buat tak tau aja dengan nuffnang earning, kalau kita asyik nak check je earning, memang akan rasa tertekan pulak.


Kembali la kepada niat asal anda berblogging , Puan Rohaya...


Konon nak releasekan tension, eratkan silaturrahim sesama kawan maya, alih-alih dah sibuk tentang duit nuffnang pulak.


Ok lah, tak nak fikir lagi dah ( untuk saat ni je)..


Biasanya nuffnang earning akan diupdate setiap minggu atau macam mana? Sebab teman tengok teman punya keras kaku kat situ je dah lebih seminggu, jadi nak tau jugak bila waktu earning tu akan diupdate.


Ada tak sesapa tau? Mungkin ada orang lain nak tau jugak...

6 comments:

  1. saya x pasti juga.. sbb baru dua bulan berblog.. yg perasan dia update 15hb & hujung bulan.. x tau la betul ke tak..

    ReplyDelete
  2. biasa setiap hari jumaat tapi skrg cam lmbt sikit lah erm ntah lah :)

    ReplyDelete
  3. xpasti pula... kalu ada sapa2 yg tau info bagus juga..

    ReplyDelete
  4. apa2 pun k.aya mmg rajin publish entry :-) saya 2,3 hari ni dtg angin malas heehe..

    ReplyDelete
  5. beena rase biasenye update tiap2 mgu..sebab dulu memang 'rjin' wat entry,tiap2 mgu update..ble da mls ni..nuffnang pon ikut malas skali..tak gerak langsung!!

    ReplyDelete