Register dengan Churp Churp pun dapat duit tau?

He he orang lain dah lama register dengan Churp Churp tapi cik kak kita sorang ni baru je register..hmm takpe, biar la lambat asalkan selamat!


Selepas saya register dengan Churp Churp, saya ada terima beberapa tugasan Social Sharing tapi buat masa ni belum la buat apa-apa tugasan pun lagi sebab belum betul-betul ada masa untuk membuatnya, tau jela kan, masa untuk online dicatu!


Mungkin ada yang tanya apa itu Churp Churp ni? Sebenarnya ianya adalah salah satu rangkaian daripada Nuffnang jugak cuma berbeza kaedah untuk mendapat pendapatan.


Kalau tak silap,maafkan lah saya kalau salah sebab saya baru je suvey-survey tentang Churp Churp ni, kita diperlukan melakukan tugasan seperti yang diemailkan untuk mendapat bayaran. 


Kalau ada yang berminat nak register, boleh KLIK SINI..


Ikut je arahan semasa mendaftar ( ala...macam proses pendaftaran biasalah...)


6 comments :

MOH KEMBARA said... [Reply to Comments]

Salam Yong, akak pun ada chop-chop ni tp malas nak layan. Kena ada twitter ke apa. Pe kabor? Semoga sihat Yong!

Yan said... [Reply to Comments]

nanti leh cuba lah..

puanbee said... [Reply to Comments]

salam kak bee dah join lama dah ..hee boleh lah sambil2 kan dr tk de apa2..bee ada wat tutor cara nk buatnya ...nanti dtg le blog bee..

nik rosmawati said... [Reply to Comments]

dah register tp malas lak nak join.hehe

fa10 said... [Reply to Comments]

saya dah tak minat ngan iklan2 kat blog ni...
ikutkan hati nak delete jer akaun nuff tu

Kak Aya said... [Reply to Comments]

itu lah macam susah je nak join benda ni...nampaknya takat regsiter je la.

Post a Comment