08 April 2011

Teguran dari Ben Ashaari

Walapun bukan secara personal untuk blog saya tetapi blog saya adalah salah satu di dalam list yang dimaksudkan.


Mempunyai url yang panjang dan ntah apa-apa,saya menyedari tetapi tak pasti perlu ke saya tukar semula lagi pun blog saya ni dingin je , jangan kata panas , suam-suam kuku pun tidak.


Saya ni banyak create blog, ntah apa-apa blog pun ada tapi dalam banyak-banyak yang ada, url ni yang saya gunakan mungkin kerana ini adalah url yang pertama kali saya guna untuk create blog dan niat asal create blog mengggunakan url ni adalah untuk bisnes tapi tak menjadi.


Tunggu lah satu masa, memang nak tukar url ni kepada yang simple dan mudah diingati. Salah satu nama dah ada dalam kepala.


Terima kasih la untuk Ben Ashaari sebab bila ada teguran daripada orang lain, lagi lah kita terasa macam nak tukaaaarrrr je sekarang jugak url saya ni.

3 comments:

  1. pakai domain lah kak..mudah nak ingat dan simple hee

    ReplyDelete
  2. mana yg baik teguran tu kita terima...

    ReplyDelete
  3. sama la saya kak..saya pun nak tuka url juge..

    ReplyDelete