25 April 2011

Umar bogel ke sekolah!

Haa itu lah padahnya kalau orang tak dengar cakap mama! Dari subuh bawak ke pukul 7, suruh mandi tapi langsung tak diendahkan . Sudahnya bila nak hantar si kakak, dia turut berlari masuk kereta dengan berbogel, disuruh tinggal je dengan abah kejap, tak nak pulak dia.


Itu lah Umar, berbogel dalam kereta ketika menghantar kakak ke sekolah agama!. Sampai je kat traffic light sementara menunggu lampu isyarat bertukar hijau, terus dia duduk atas lantai kereta, tau pulak malu ye!


Ketika balik ke rumah, dia cakap " apalah mama suruh dia berbogel macam ni"


Saya pesan kat dia, lain kali kalau mama suruh mandi, terus je mandi.


takat seksi macam ni dalam rumah dah jadi perkar a biasa bagi dia

6 comments:

  1. hahahaha! adik saya dulu.. sampai darjah 6 masih berbogel kat rumah.. adik lelaki.. agaknya kalau da besar ni saya cerita kat dia, mesti dia malukan.. hehehe.. teringat kat adik saya bila baca entri kak Aya ni.

    ReplyDelete
  2. anak ct semua lelaki,dlm rumah tu hanya ct aje yg berbaju,yang lain pakai seluar aje(termasuk ayahnya)...

    ReplyDelete
  3. boleh pulak tu ye.. heee..

    ReplyDelete
  4. farah- mesti dia malu tu, cer cerita je semula kat dia.

    ct N Honey - yelah , sama la kat rumah ni, yang perempuan je berpakaian lengkap, yang lelaiki 2 orang berseluar je.


    Yan - itulah...nasib baik lepas hantar kakak ke sekolah, mood Umar ok je..gosok gigi, mandi dan bersiap sendiri..siap sapu losyen sendiri.sampai sekolah pun riang je hari ni.

    ReplyDelete
  5. eeee umar bogel yeeee hehehe...kakaya sama lah dgn ank lelaki sy. dlm umah suka berseluar aje ataupun berspender je...huhuhu

    ReplyDelete