21 May 2011

Copy and Paste



Selalu orang yang melihat mereka berdua akan mengatakan:


1. Oh sungguh-sungguh la serupa anak dan abah ini.


2. Ini kembar ke?


3. Ini kalau tengok rupa anak,memang kalau hilang kat mana-mana pun boleh pulangkan pada abahnya.


4. Eh langsung tak ada rupa mak dia ye...


Hmm apa nak kata, inilah dia suami dan anak perempuan saya....mereka memang rapat dan serasi seperti mana wajah mereka yang seiras bagaikan copy and paste.



2 comments:

  1. haah la macam guna phohostate machine jer!

    ReplyDelete
  2. puan zai - skrg kita panggil depa ni mr & mr copy paste...

    ReplyDelete