30 May 2011

Perlukah saya berhosting dengan wordpress?

Sehari dua ni macam-macam pula yang datang dalam fikiran, berselirat..semua tentang blog.


Hati macam teringin nak berhosting tetapi takut la pulak sekadar hangat-hangat tahi ayam je, membazir je.


Boleh tak sesapa bagi nasihat, pandangan, pengalaman sikit pada saya yang baru belajar ni.

6 comments:

  1. Assalamualaikum Kak Aya

    terima kasih sudi singgah di PHD

    salam ukhwah

    Wassalam

    ReplyDelete
  2. rasa gak nak berhosting sbb blogspot asyik problem je..tp rs nak tunggu biar stabil dulu blog ni sbb dla kdg2 je update..bukan hari2..blogwalking pun x laju sgt..tp bagus gak tukar ni, tengoklah 1 hari nt tukar gak kot

    ReplyDelete
  3. walaupon blogspot slalu problem...
    tp lya ttp dgn blogspot sbb ianya akn mjadi kenangan spnjng masa bila dh xde nanti.. kalo wordpress kena byr setiap thn kan?? kalo ditakdirkan kita dh xde... sape nk mbayar & terkuburla semua kenangan utk ank2 kita... sbb bila dh x byr, msti semua n3 kita holangkan..kalo blogspot ada backup blogger.. & free.. kalo kita xde pon..blog ttp ada. insyallah,,,

    tp ni just pndpt lya ajer

    ReplyDelete
  4. razali - saling kunjung mengunjungi antara bloggers.

    d_LA - itulah sebabnya macam takut nak tukar, mood tak konsisten.

    LYAfrina - betul juga pendapat tu...t.kasih bagi pandangan.

    ReplyDelete
  5. salam kenal,

    kita pun budak baru belajar..hehe

    ReplyDelete
  6. Ati - sama-sama kita belajar..

    ReplyDelete