Pesanan terahir seorang lelaki....

Memang best cerita ni...dah pernah baca sebelum ni sebab dah ada kat rumah makcik tapi boleh pulak terbeli sekali lagi hari tu masa Pesta Buku.


Kerja yang saya buat ketika menyepikan diri dari blog adalah membaca novel, membaca majalah dan lepak-lepak.

3 ulasan:

  1. ooo patot lama x post entry..

    BalasPadam
  2. salam kak.. saya terbukak blog akak ni sbb nak search buku ni.. akak beli buku ni masa pesta buku thn ni ker.. saya dah cari lama sgt buku ni..boleh tau kat booth mana..
    ~safia~

    BalasPadam
  3. Safia - iya, akak beli masa Pesta Buku hari tu.

    kalau safia nak beli buku ni, boleh dapatkan kat kedai buku Pertama , 2 minggu lepas masih byk stok buku ni di kedai tersebut.

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...