19 June 2011

Aerobic tak cukup korum...

Tak ramai orang yang join aerobik pagi ni, dah le makcik saya pun tak ada..agak kurang seronok.

Mula-mula sampai...

Tuan blog yang kembang!

Leka main games, aerobik belum start pun lagi ..

Kena daftar dulu sebelum start.
Pesanan daripada instructor agar beramai-ramai minggu depan sebab ada cabutan bertuah.
Hmm saya awal-awal lagi dah tau memang tak dapat join minggu depan, family berkampung kat rumah saya selepas majlis akad nikah adik saya.


Jumpa lagi 2 minggu dari sekarang la, nampak gayanya.

4 comments:

  1. klu mcm tu k.aya kena lah draft untuk entry 2 minggu ni hehe. saya ni melawat blog k.aya hari-hari tau :) peminat setia ni hihi...

    ReplyDelete
  2. salam singgah..

    kak.
    kite tak pandai la aerobik2 nih.
    pesen kayu.

    haha.


    .

    ReplyDelete
  3. Ummi Na - kak aya tak kemana cuma time aerobic je tak ada minggu depan...

    ReplyDelete
  4. tasekM = sama la , tak ikut step pun.

    ReplyDelete