27 June 2011

Buffered Earning dah bertukar menjadi Metered Earning!

Lebat betul hujan sejak 4 pagi tadi....ketika entry ini ditaip saya baru saja pulang daripada menghantar suami ke tempat kerja. Jalan pergi dan balik sesak teruk.


Sebelum memulakan tugas sebagai pembersih rumah, wajib check nuffnang dulu. Nampaknya earning ada peningkatan , menunggu masa untuk cash out.


5 BE sebelum ni dah tinggal 4 BE je.


I BE sebelum ni dah bertukar kedudukan ke bawah menyertai kumpulan ME . Nampaknya kempen untuk iklan Paper Mate dah pun tamat.


Semoga selepas ni, ada lagi BE dari pihak NUFFNANG. Terima kasih kerana anugerahkan 5 BE sepanjang Jun.


Untuk Julai, semoga masih banyak BE yang bakal diperolehi dari pihak NUFFNANG.



7 comments:

  1. tak faham..macam mana la nak dapat BE cm ni yea..=)xpernah dapat BE pun..=0

    ReplyDelete
  2. banyaknya BE.. saya ada dua je

    ReplyDelete
  3. saya ada gak dpt tapi ciput aje

    ReplyDelete
  4. wardah - boleh baca entry beberapa blogger popular yang sediakan tips untuk dapatkan BE.

    ReplyDelete
  5. Chekgu Azrine - Alhamdulillah, bulan ni murah rezeki, itu pun selepas setahun berblog.

    ReplyDelete
  6. Puan Kutu - tak lama lagi dapat la tu, janji rajin update entry dan blogwalking.

    ReplyDelete