21 June 2011

Daripada anak bapa kepada bapa.

Sepanjang hari ni Nadhirah asyik mengajak ke Giant untuk mencari hadiah untuk abah kesayangannya. Petang ni baru dapat keluar kerana tak jauh dari rumah ada kenduri, kereta banyak sangat sampai depan pagar rumah, jadi tunggu dah clear baru keluar.

Tengok ada nama abah, terus Nadhirah nak beli satu


Tengah fikir-fikir nak ambik yang mana satu....abah suka gitar,kata Nadhirah
Dah siap dibalut....


Acara pembukaan hadiah, gambar masa bagi hadiah tak dpt disiarkan kerana ada yang tak berbaju time tu hi hi

Ni hadiah daripada Umar untuk Abah

Umar punya jugak ni.....hasil tangan sendiri lagi...



Daripada anak-anak untuk abah mereka.......


SELAMAT HARI BAPA!SEMOGA AKAN MENJADI BAPA YANG LEBIH BAIK DARIPADA HARI SEBELUM-SEBELUMNYA. 





No comments:

Post a Comment