28 June 2011

Nuffnang Star Rating

Saya tak tau apa maksud dan fungsi star rating tu secara mendalam namun tiap hari kalau saya ke web Nuffnang memang saya akan perhatikan bintang-bintang tersebut. 


Semalam bintang-bintang tu ada perubahan, kalau sebelum ni kekal tiga bintang je, kali ni cuba tengok gambar di bawah.


Nampaknya jumlah bintang untuk Skyscraper telah bertambah menjadi 4! Syukur kerana ini satu petanda positif, bertambah semangat untuk berblog.


Terima kasih untuk Nuffnang bagi peluang saya mengasah bakat menulis.



4 comments:

  1. saya pun x tahu,tapi saya semuanya masih 3 lagi...

    ReplyDelete
  2. zuan pn xtau pe makna bintang2 tu.. tp still 3 star.. huhu


    check out my new header, on #Transformers3 mood~
    http://eleventx.blogspot.com/2011/06/atwr-comic-transformers-dan-blog.html :D

    ReplyDelete
  3. Rasa ina, star tu menunjukkn iklan bhg mana yg plg slalu org klik2.. X silap yg tgh tu utk iklan yg memanjang slalu org ltak kat bhg header.. Hhehe kot x silap teman ler.. Kalo trsilap jgn mare ye kak aya!! ;p

    ReplyDelete
  4. kalau tanya sy, lagi le sy tak tau hehehe

    ReplyDelete