Sesi perkenalan antara ahli KSRS( kelab surirumah sedunia)

Terima kasih kepada Puan Bee kerana terima saya sebagai ahli KSRS sebab saya ni bukanlah surirumah sepenuh masa. Kalau Sabtu dan Ahad tu memanglah surirumah sepenuh masa. 


Sebagai aktiviti pertama KSRS ini, ahli-ahli diminta memperkenalkan diri masing-masing. Eh sebelum tu nak ucapkan tahniah untuk Puan Bee sebab berjaya membentuk satu kelab , saya pasti kelab ni boleh jadi kelab yang popular tak lama lagi.


Ok di bawah ini ahli-ahli boleh tengok siapakah saya ni he he..


Ni lah gambar saya, kalau jumpa kat mana-mana tu tegurlah ye..saya ni berat mulut sikit kalau mula-mula jumpa tapi kalau dah panas enjin tu boleh jadi tak mustahil susah nak stop hi hi


Nama: Rohaya binti Yusof
Umur: 38 tahun 
Tempat tinggal : Taman Selayang Mulia.
Email : rohayayusof73@gmail.com
Status: Dah berkahwin, ada sepasang cahayamata, Nadhirah Yasmeen 8 tahun dan Umar Faris 5 tahun
Bekerja sebagai kerani di sebuah syarikat insurans di Kuala Lumpur
Facebook: Rohaya Yusof
Url banner: ( yang ni ke? tak berapa pasti)






Url churp-churp:www.churpchurp.com/jendelahidup




Rohaya Yusof
Ahli KSRS{KELAB SURI RUMAH SEDUNIA

13 comments :

Abah Yie&Ummi Na said... [Reply to Comments]

oh...kalau kita bekerja pun boleh masuk eh? nak masuk juga lah....

puanbee said... [Reply to Comments]

yo lah yg tu lah url banner.. tp bee rasa nk letakkan gambar kak aya je nanti heheh .. boleh tk ? terima kasih kak aya .. moga kita sama2 lah berjaya dan memeriahkan kelab ni

Puan Kutu said... [Reply to Comments]

slmt berkenalan...ahli ksrs dtg bertandang!

Kak Aya said... [Reply to Comments]

Ummi Na - boleh join...joinla nanti kita boleh jumpa kalau Puan Bee buat perjumpaan

Kak Aya said... [Reply to Comments]

Puan bee - boleh letak je la mana- yg ok bagi puan bee

Kak Aya said... [Reply to Comments]

puan kutu - selamat berkenalan...

♥♥syahadah♥♥ said... [Reply to Comments]

Salam perkenalan dari saya juga ahli kelab....

MEL HASLINA AMIR said... [Reply to Comments]

salam,sy pun baru join kelab ni,,salam kenal...

IntaNBerliaN said... [Reply to Comments]

cantiklah header blog kak aya.. berkenan saya.. hihii

salam kenaal dari ahli ksrs

juanita said... [Reply to Comments]

Hi salam kenal.

Saya pun aru register ksrs :)

zurra said... [Reply to Comments]

salam kenal, saya ahli ksrs.

Lelord said... [Reply to Comments]

hai kak aya,lela join gak KRSR ni jom kita meriahkannya

Kak Aya said... [Reply to Comments]

syahadah,mel haslina amir,intan berlian,juanita, zurra, Lelord - salam perkenalan dan semoga kelab ini akan menjadi medan persahabatan kita.

Post a Comment