19 June 2011

Sesi perkenalan antara ahli KSRS( kelab surirumah sedunia)

Terima kasih kepada Puan Bee kerana terima saya sebagai ahli KSRS sebab saya ni bukanlah surirumah sepenuh masa. Kalau Sabtu dan Ahad tu memanglah surirumah sepenuh masa. 


Sebagai aktiviti pertama KSRS ini, ahli-ahli diminta memperkenalkan diri masing-masing. Eh sebelum tu nak ucapkan tahniah untuk Puan Bee sebab berjaya membentuk satu kelab , saya pasti kelab ni boleh jadi kelab yang popular tak lama lagi.


Ok di bawah ini ahli-ahli boleh tengok siapakah saya ni he he..


Ni lah gambar saya, kalau jumpa kat mana-mana tu tegurlah ye..saya ni berat mulut sikit kalau mula-mula jumpa tapi kalau dah panas enjin tu boleh jadi tak mustahil susah nak stop hi hi


Nama: Rohaya binti Yusof
Umur: 38 tahun 
Tempat tinggal : Taman Selayang Mulia.
Email : rohayayusof73@gmail.com
Status: Dah berkahwin, ada sepasang cahayamata, Nadhirah Yasmeen 8 tahun dan Umar Faris 5 tahun
Bekerja sebagai kerani di sebuah syarikat insurans di Kuala Lumpur
Facebook: Rohaya Yusof
Url banner: ( yang ni ke? tak berapa pasti)






Url churp-churp:www.churpchurp.com/jendelahidup




Rohaya Yusof
Ahli KSRS{KELAB SURI RUMAH SEDUNIA

13 comments:

  1. oh...kalau kita bekerja pun boleh masuk eh? nak masuk juga lah....

    ReplyDelete
  2. yo lah yg tu lah url banner.. tp bee rasa nk letakkan gambar kak aya je nanti heheh .. boleh tk ? terima kasih kak aya .. moga kita sama2 lah berjaya dan memeriahkan kelab ni

    ReplyDelete
  3. slmt berkenalan...ahli ksrs dtg bertandang!

    ReplyDelete
  4. Ummi Na - boleh join...joinla nanti kita boleh jumpa kalau Puan Bee buat perjumpaan

    ReplyDelete
  5. Puan bee - boleh letak je la mana- yg ok bagi puan bee

    ReplyDelete
  6. puan kutu - selamat berkenalan...

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan dari saya juga ahli kelab....

    ReplyDelete
  8. salam,sy pun baru join kelab ni,,salam kenal...

    ReplyDelete
  9. cantiklah header blog kak aya.. berkenan saya.. hihii

    salam kenaal dari ahli ksrs

    ReplyDelete
  10. Hi salam kenal.

    Saya pun aru register ksrs :)

    ReplyDelete
  11. salam kenal, saya ahli ksrs.

    ReplyDelete
  12. hai kak aya,lela join gak KRSR ni jom kita meriahkannya

    ReplyDelete
  13. syahadah,mel haslina amir,intan berlian,juanita, zurra, Lelord - salam perkenalan dan semoga kelab ini akan menjadi medan persahabatan kita.

    ReplyDelete