Tiba-tiba terdengar azan Subuh!

Hmm tu dia...punya la lena tidur di ulit mimpi nan macam-macam ado, terjaga bila azan Subu berkumandang!


Itu bermaknanya saya dah lambat bangun. 


Namun begitu sempat juga update entry ini untuk mencanangkan kelewatan saya he he.


Jadi , tak boleh nak tulis apa lagi dah, kena off dan bersiap.


Hari ni kena drive sendiri, driver tetap ada traning petang ni.


Hari ni ada kawan nak tumpang, kalau saya lambat dia turut lambat, bos dia garang oo..

3 comments :

Citarasa Rinduan said... [Reply to Comments]

morning kak aya..

part bos garang tu....
hehehhe...

teringat masa ayu mengajar..
bos ayu garang ooo

now ayu jadi bos...
tak lah garang sangat2

kak.... jgn kalut2 ya.. walau lambat.. buat dgn sempurna...

Adzriel @ Liza AB said... [Reply to Comments]

samalah kita... kelam kabut juga

Yan said... [Reply to Comments]

Bila anak2 sekolah, maka jarang lah saya terlambat...

Post a Comment