Ultraman berjaya ditangkap!

Maaflah hari ni memang cerita pasal anak-anak je sepanjang hari kerana tuan blog ketandusan idea yang kronik.


Umar memang obses dengan cerita-cerita superhero. Pantang tengok superhero kat mana-mana, mesti dia mintak dibelikan, selalunya jarang dapat respon pada permintaan tu kerana dia jarang nak jaga elok-elok, dapat je sekejap mesti ada yang terpatah. 





Dalam kereta terus dikoyakkan pembalut




Dah ada yang terpatah ketika sampai di rumah...

6 comments :

maya amir said... [Reply to Comments]

budak2 mesti at least ade 1 obsessionnye kan.. ultraman laa boboiboy laa, ben10 nye..hehehe

saiazuan said... [Reply to Comments]

otomen menyerang~ huhu

Cik Ton said... [Reply to Comments]

biasa la budak-budak mesti tak sabar nak main

Jendela Hati said... [Reply to Comments]

heheh bdk2 kalu tgk tv otomen, diam dan menganga...

Abah Yie&Ummi Na said... [Reply to Comments]

betul tu :) auni suka mainan masak2 hehe...tapi teddy bear dia tak suka.

Kak Aya said... [Reply to Comments]

maya - betul tu, budak-budak semua ada idola tersendiri

Post a Comment