Lelaki punca WANITA STRESS?

Tadi ketika di dalam perjalanan ke tadika Umar, on Suria FM ..eh saya dah putus kasih dengan Hot FM,biasalah tukar-tukar selera, kalau rasa rindu dengan Hot FM, boleh rujuk balik je nanti... hari ni SuriaFM buka topik:


"LELAKI PUNCA WANITA STRESS?"


Setakat yang saya sempat dengar tadi, ramai pemanggil dan penghantar sms serta yang komen di FB setuju dengan tajuk di atas.


Salah satunya adalah wanita stress kerana lelaki suka lepas tangan dengan perbelanjaan rumahtangga dan malas nak membantu kerja-kerja rumah. Selain tu ada yang cakap suami kuat cemburu, suami kaki pukul, suami malas kerja..dan macam-macam lagi la...


Ada juga yang cakap stress kerana lain-lain perkara seperti duit gaji tak cukup untuk menampung perbelanjaan bulanan yang sentiasa meningkat, stress kerana hari-hari jalan sesak dan bila sampai ofis kerja menimbun sedia menunggu, stress kena marah dengan bos, stess tak dapat capai sales target .


Hmmm agaknya sahabat-sahabat yang membaca entry ni pernah stress tak? Kalau pernah agaknya, apakah sebabnya tu? Silalah jangan malu untuk berkongsi dengan saya yang keeeraaaappp stress ni...

3 comments :

maya amir said... [Reply to Comments]

stress tu dah jadik mcm isi dgn kuku dalam dunia yg serba laju & nak pakai duit sokmo..adoiiyaii..

Kak Aya said... [Reply to Comments]

betul tu maya....dah tak boleh dipisahkan lagi dahhh..nak tak nak kena hadapinya...

Puan Kutu said... [Reply to Comments]

stress macam nie perkara biasa.yg penting macam mana cara kita nak mengatasinya.

Post a Comment