Mood ke laut datang lagi....

Saya paling tak suka kalau mood macam ni datang menganggu.


Mood yang membuatkan saya malas nak on pc dan malas nak tengok blog sendiri, apatah lagi blog orang lain.


Nak mencari idea untuk blog menjadi perkara yang sukar sesukarnya. Rasa betul-betul menganggu perasaan bila berkeadaan begini.


Bulan July ni memang bulan yang agak mencabar di dalam kehidupan saya..kenapa dan mengapa tu biarlah saya sendiri yang tau.


Lemah sangat rupanya saya ni, kan? Sikit punya hal terus terganggu hubungan dengan blog.


Kena tunggu betul-betul selesai semua perkara, baru boleh tumpukan perhatian pada blog semula.


Agaknya lepas raya puasa nanti kot baru keadaan ok semula. Lama tu....


Nampaknya untuk sementara waktu ni, blog ini akan diupdate secara suka suka hati sendiri.

Terima kasih pada yang masih sudi datang menjenguk dan meninggalkan jejak. Saya akan menjejaki anda semua semula nanti ye!

5 comments :

Salina@IbuAqil said... [Reply to Comments]

Kak aya ni mst sbb dah timbul mood ramadhan ngan syawal ni.. Tu yg mood bw ke laut.. Hehehehee

Princess Solehah said... [Reply to Comments]

sama lah k.aya :) saya sejak sakit ni kurang sikit berblogging...traffic mmg merundum teruk huhu.

Sunah Sakura said... [Reply to Comments]

ape jadi ni akak? common2~ hidupkan balik mood!

maya amir said... [Reply to Comments]

kenapa k.aya? takpe2..pelan2 kayuh, tapi jgn lama sgt tak update..nanti lagik larik mood blogging..take care:)

puanbee said... [Reply to Comments]

laa akk kenapa tu ? kuatkan semangat ye

Post a Comment