19 July 2011

Oppsss terlewat lagi!!

Plan dah cukup cantik malam tadi, tidur awal dan bangun semula untuk apa saja yang boleh bagi saya tenang dan rileks.


Celik mata, tengok jam , 3.30 pagi...cantekkk...waktu yang sangat mendamaikan dan penuh dengan idea.


Bangun menuju bilik air, terdengar macam bunyi bising je kat belakang rumah..suspens pulak rasanya..yelah sebelum ni ada kes pecah rumah terjadi kat rumah belakang tu..


Slow2 selak langsir, ehhh rumah belakang terang, rumah sebelah terang...biasanya kalau dua buah rumah ni terang benderang bermaknanya jam sudah melebihi pukul 5...berlari semula tengok jam...makkk aiiii 5.49 pagi rupanya.


Kejap lepas tu azan Subuh berkumandang...Lepas solat Subuh laju-laju tengok blog.


Maka terhasil la catatan ini.


Kita hanya mampu merancang, Allah Jua yang Menentukan.


Tak dapat blogwalking.....

8 comments:

  1. salam..jam takda bateri ke kak aya?aduhh ingat 3 lbh blh tahajud ke..huhu.rupanya lewat.takpe kak..leh solat subuh awal kan.hehe

    ReplyDelete
  2. hehehhe dh boleh baca aktiviti jiran2 ek kak....ingatkan terlewat nk bsahur tadi

    ReplyDelete
  3. k.aya nak bangun sahur ke? aramak tersalah pandang jam.. seb baik akak selak langsir..hehe..takpe, kite cuba lagik esok:)

    ReplyDelete
  4. ni mesti bateri jam dah habis ni..kesian akak

    ReplyDelete
  5. camana blh jadi mcm tu k.aya? waaahhh, 3pagi tu bangun ya :)

    ReplyDelete
  6. and must be a silver lining behind the cloud.. ye tak?

    ReplyDelete
  7. LM - bukan jam tak ada bateri tapi otak dan mata tak sehaluan...

    ajumohit - dah lama berjiran, kita dah boleh agak pukul berapa mereka bangun tidur he he.

    ReplyDelete
  8. maya - plan asal nak bersahur tapi dah terbabas.

    Liza - jam tak ada masalah , tuan jam ada masalah.

    Princess Solehah - itu lah pasal....

    Yan - betulll

    ReplyDelete