Oppsss terlewat lagi!!

Plan dah cukup cantik malam tadi, tidur awal dan bangun semula untuk apa saja yang boleh bagi saya tenang dan rileks.


Celik mata, tengok jam , 3.30 pagi...cantekkk...waktu yang sangat mendamaikan dan penuh dengan idea.


Bangun menuju bilik air, terdengar macam bunyi bising je kat belakang rumah..suspens pulak rasanya..yelah sebelum ni ada kes pecah rumah terjadi kat rumah belakang tu..


Slow2 selak langsir, ehhh rumah belakang terang, rumah sebelah terang...biasanya kalau dua buah rumah ni terang benderang bermaknanya jam sudah melebihi pukul 5...berlari semula tengok jam...makkk aiiii 5.49 pagi rupanya.


Kejap lepas tu azan Subuh berkumandang...Lepas solat Subuh laju-laju tengok blog.


Maka terhasil la catatan ini.


Kita hanya mampu merancang, Allah Jua yang Menentukan.


Tak dapat blogwalking.....

8 comments :

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to Comments]

salam..jam takda bateri ke kak aya?aduhh ingat 3 lbh blh tahajud ke..huhu.rupanya lewat.takpe kak..leh solat subuh awal kan.hehe

ajumohit said... [Reply to Comments]

hehehhe dh boleh baca aktiviti jiran2 ek kak....ingatkan terlewat nk bsahur tadi

maya amir said... [Reply to Comments]

k.aya nak bangun sahur ke? aramak tersalah pandang jam.. seb baik akak selak langsir..hehe..takpe, kite cuba lagik esok:)

Liza Razak said... [Reply to Comments]

ni mesti bateri jam dah habis ni..kesian akak

Princess Solehah said... [Reply to Comments]

camana blh jadi mcm tu k.aya? waaahhh, 3pagi tu bangun ya :)

Yan said... [Reply to Comments]

and must be a silver lining behind the cloud.. ye tak?

Kak Aya said... [Reply to Comments]

LM - bukan jam tak ada bateri tapi otak dan mata tak sehaluan...

ajumohit - dah lama berjiran, kita dah boleh agak pukul berapa mereka bangun tidur he he.

Kak Aya said... [Reply to Comments]

maya - plan asal nak bersahur tapi dah terbabas.

Liza - jam tak ada masalah , tuan jam ada masalah.

Princess Solehah - itu lah pasal....

Yan - betulll

Post a Comment