01 July 2011

Sepagi bersama Denaihati.com

Pagi ni bangun tak lah awal namun tidak begitu terlambat, mengadap blog untuk mencari idea namun pagi ni nampaknya memang tak ada apa-apa hasil yang boleh diterjemahkan dalam bentuk tulisan.


Berkunjung ke Denaihati.com menggali ilmu yang ada. Memang ada banyak peluang untuk newbie macam saya kat situ, terpulang pada diri sendiri nak menyahut cabaran yang diberikan atau membiarkan saja.


Pagi ni saya join Rakan Denaihati dan baca tip-tip menarik kat situ.


Salah satu entry yang saya baca di sini pagi ni adalah entry tentang PAGE RANK


Kalau ada yang belum ke sana, boleh la KLIK SINI.


Ok la, nak sambung godek-godek ilmu lagi kat sana sebelum bersiap ke ofis.

5 comments:

  1. selamat bekerja, esok dah cuti..

    ReplyDelete
  2. Selamat menggodek2 kak aya.. :D

    ReplyDelete
  3. byk tips eh situ..nanti nak gi ushar sana laa:)

    ReplyDelete
  4. kak kasih - ok, silakan .

    ct N Honey - dah selamat pulang dari kerja, hari ni 1/2 day

    Salina@Ibu Aqil - skrg sambung menggodek

    Maya - try la ke sana, mungkin ada yang bermanfaat untuk kita

    ReplyDelete