Bergambar sebelum mula bercuti



Ini lah wajah-wajah staff di jabatan saya, dalam gambar tak ada 3 bos wanita, 2 bos besar sedang bercuti di luar negara manakala lagi seorang tu masuk lambat sikit, dia masuk je orang dah selesai bergambar.


Lelaki di belakang saya tu ( eh mesti tau kan yang mana satu 'saya' tu ) adalah salah seorang bakal bos baru di syarikat saya, datang seminggu untuk sesi suai kenal dan untuk membangunkan satu modul program baru untuk salah satu section di jabatan saya. Hari ni hari akhir beliau di jabatan saya. Kiranya acara bergambar ini adalah sebagai kenang-kenangan la, biasalah nak berpisah mesti ada acara fotosesi.


Di kalangan mereka ini semua , nampaknya saya yang paling cukup makan gamaknya, orang lain macam melidi je semua  he he. Bukan main banyak ruang saya dah makan , kesian mereka ni.


Tak nak ucapkan selamat hari raya di dalam entry ini kerana saya masih belum balik kampung untuk sehari dua ni.


Bagi mereka yang akan memulakan perjalanan sekejap lagi, pandu dengan berhati-hati ye!

3 ulasan:

  1. dua org je melayu ye aya?
    akak pun belum balik lagi
    hari senin baru balik

    BalasPadam
  2. selamat hari raya kak aya.. raya mana tahun ni..apa2pun have a safe journey ye

    BalasPadam
  3. amboi comey nye kakaya posing dlm pic pertama tu...hehehe... sy raya kl je kakaya...selamat balik kampung...

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...