04 August 2011

Bihun Sup dan Nasi Goreng

Alhamdulillah, hari ke 4 kita berpuasa hari ni.


Nampaknya menu berbuka hari ni simple je:


Abah dan anak bujang memilih nasi goreng dan telur mata.
** goreng di rumah je untuk mereka berdua.


Mama dan anak dara memilih bihun sup
** kami berdua order kat Kedai Kak Chik Tomyam.


Air pula adalah teh o limau suam dan teh tarik.


Itu je.

5 comments:

  1. molek lah lagu tu...elakkan pembaziran
    akak pun masak yg rasa nak makan je
    masak satu dua je
    kalau masak byk2 pun tak habis :)

    ReplyDelete
  2. sedapnya kak aya... masak sndiri lebih sedap rasanya.. hehehe

    ReplyDelete
  3. salam aya..sedap tue bihun sup..mkn lak panas2...

    ReplyDelete
  4. kak kasih - betul sungguh la tu...buat apa nak membazir2 ni.

    chekgu - kalau nak masak sendiri kena tunggu weekend.

    atie - saya suka kalau makan dengan keropok ikan.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah...

    umah kakaya susah nak tgk ais kan hehehe

    ReplyDelete