Bila nak dapat ni.....

Raya dah tak berapa hari je lagi ni...persiapan untuk diri sendiri belum ada lagi. Persiapan untuk anak-anak dan suami semua dah complete.


Dengarnya ada duit tunggakan gaji, walaupun tak la banyak sangat tapi boleh lah cover perbelanjaan raya untuk diri sendiri.


Masalahnya tak tau bila dapatnya, kemungkinan besar kata 'orang atas' dapat sebelum raya, maknanya esok la kot kan? Esok dah last kerja , lepas tu semua pakat cuti raya dah.


Buatnya dapat sehari sebelum raya, berputih mato la den!


Boss, bagi cepat sikit, saya ni nak raya, baju raya, kuih raya, duit raya semua belum ada ni uwaaa waaa.



4 ulasan:

  1. penantian itu satu penyeksaan kan kak aya huhuuu

    BalasPadam
  2. bila dah dapat...boleh le start shopping. Masih ada waktu lagi aya. Akak punya baju raya pun tak beli lagi...hik2

    BalasPadam
  3. sy pun ada backlated..tp lepas raya..bley la tampung poket kempis akibat raya.hehe..

    BalasPadam
  4. Boss!! Bagilah boss.. Cian dier.. ;) Selamat hari raya kak.. Maaf zahir batin..

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...