20 August 2011

IKEA KATALOG 2012

Minggu lepas ada terima Katalog IKEA yang baru, memang tiap tahun bila keluar je katalog baru, kami akan diberi 1 katalog bagi setiap rumah sekitar beberapa taman berdekatan , mungkin di taman-taman perumahan yang lain pun sama juga, akan digantung dipagar bagi setiap rumah.


Suka sangat kalau dapat katalog IKEA ni, sejujurnya saya memang jarang ke sana dan kalau ke sana pun beli benda-benda yang paling murah je hu hu..


Kali ni rasa berkenan sangat dengan bedside table ni, harga sebenar RM129 tapi untuk tempoh 5-12 Sept nanti, harga akan turun menjadi RM59. Table tu boleh diletakkan majalah kat dalamnya dan boleh juga dihias dengan apa saja pada permukaan atasnya.



Hmmm nampaknya lepas raya ni, kalau ada duit yang masih berbaki, boleh la grab satu.
Kena bodek anak-anak lepas raya ni nampaknya, mereka banyak duit time raya he he.

3 comments:

  1. masa raya nie anak2 masyukkk hehehe

    ReplyDelete
  2. memang best kan barang2 ikea... huhu kelabu mata...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum kak Aya

    saya pun dapat buku tu...

    belilah sebelum raya..he he

    Wassalam

    ReplyDelete