07 August 2011

Page Rank 2/10

Malam ni tergerak hati pula nak check PR blog Jendela Hidup ni. Saya jarang sangat check PR ni kerana tiap kali check, mesti keputusannya 0/10.


Mengejutkan jugaklah bagi saya yang selalu tengok angka 0  sebelum ni, malam ni menunjukkan angka 2. Pasti lah agak teruja melihatnya.




Berblogging satu perkara yang menyeronokkan cuma kekangan masa dan saya masih belum mempunyai kemudahan laptop dan broadband sendiri agak membataskan masa bermesra dengan blog.


Apa pun saya sangat berterimakasih kepada suami kerana kerap mengorbankan kehendak sendiri untuk menjengah blog beliau, lebih memberi peluang kepada saya untuk bermesra dengan blog.


Dan kedatangan sahabat-sahabat maya semua ke sini juga salah satu faktor utama yang menyumbang kepada peningkatan kedudukan PR blog ini.


Semoga kedudukan PR yang baru ni akan membiakkan lagi rasa seronok berblog.


Terima kasih semua!


Kalau anda nak check PR blog anda, boleh klik CHECK PR

4 comments:

  1. Hehe..kak aya, ann tak penah tau pun psl PR ni sume..thanks for sharing..

    Oh..btw, ann punya PR 1/10 jer..ekeke..:)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..moga bermanfaat

    ReplyDelete
  3. saya check TM hari tu, 1/10 je hehe...actually tak berapa faham PR ni huhu...

    kak aya ditag : http://mawaddahrahmat.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete