23 August 2011

PREMIUM BEAUTIFUL

Pagi ni dihabiskan dengan blogwalking ke blog-blog yang menjual Premium Beautiful ha ha bukan nak beli pun, memang buat masa ni tak ada kemampuan pun..bukan murah untuk orang yang bergaji macam saya ni.


Saja la ushar ke blog-blog tersebut, nak baca tentang testimoni, tentang kebaikan PB apa semua tu.


Biasalah kalau dah obesiti macam saya ni, memang bersimpang siur fikiran ni.


Fikir itu, fikir ini, masih juga statik kat situ.


Hmm entah la, nak bersiap pergi kerja dah ni.


Selamat Berpuasa.

7 comments:

  1. kak..

    mungkin satu hari kak juga boleh beli, sediakan tabungan dari awal.. khas utk PB...

    mana tau kan??? tercapai jua impian ..

    ReplyDelete
  2. Tingin jugak kak hihi, nk kurus mcm supermak

    ReplyDelete
  3. Saya pakai Premium Beautiful selepas melahirkan anak kembar tahun 2003. Pakai bengkung Amway sebulan tengok perut cam lambat kecut, tukar PB cepat skit. Dlm 2 minggu dah terasa perbezaannya.

    ReplyDelete
  4. saya pun pkai tu kak.. oklah kak..
    dapat menaha dr makan banyak..:)pastu bila puasa ni, tak rasa lapar pn..

    ReplyDelete
  5. nak beli apa aya?
    kadang2 akak pun suka tengok2 tp tak beli pun :)

    ReplyDelete
  6. Dulu saya pakai PB...oklah jugak...Tapi skrang tukar kpada produk Elken...sebenarnya kalau rajin pakai dan ikut aturan..mmng mnjdi...

    ReplyDelete
  7. As salam akak..
    mana ada obesiti sangat pown kak...
    ok je tu..untuk jwb soalan akak tu..memang ada size..nt apa2 hal akak gtau k

    ReplyDelete