TM Unifi Residential Packages

Pagi tadi giliran ketua rumah pulak ke Selayang Mall mencari keperluan diri. Balik bersama barang yang dibeli dan juga pamplet promosi TM Unifi.


Tengok pada pamplet tu , agak menarik tawaran yang diberikan, ada TV Channel lagi..kebetulan orang TM baru je pasang alat coverage ke apa ntah namanya tu, kat depan rumah di sepanjang jalan taman perumahan saya ni.


Ada tak sahabat yang sudah melanggan pakej ni? Boleh share pengalaman menggunakan UNIFI tak?
Kalau ok, memang nak tukar je broadband yang ada, sekali dengan Astro sekali nak ucap GOOD BYE!



0 comments :

Post a Comment