20 August 2011

Umar update blog..

Budak sorang ni memang pantang lepa, ada peluang je dapat guna pc mesti dia takkan biarkan peluang berlalu begitu je.


Tadi saya tengah fikir tentang entry, tiba-tiba teringat nak ambik handphone kat bawah, berlalu turun dan Umar time tu memang dah ada kat atas .


Tengok mama dia dah turun, laju je dia main taip-taip, dia cakap nak update blog macam kakak jugak. Kakak dia dah berzaman tak update blog.






5 comments:

  1. Assalamualaikum Kak Aya

    anak emak

    Wassalam

    ReplyDelete
  2. Lepas ni leh train lg..leh latih jadi assistant.hehehe
    Teknik Baru Pakai Shawl

    ReplyDelete
  3. Yes..dah ada talent dah nak jadi blogger tegar..:)

    ReplyDelete
  4. lain kali boleh mintak tolong umar type on behalf mama dah nie

    ReplyDelete