Umar update blog..

Budak sorang ni memang pantang lepa, ada peluang je dapat guna pc mesti dia takkan biarkan peluang berlalu begitu je.


Tadi saya tengah fikir tentang entry, tiba-tiba teringat nak ambik handphone kat bawah, berlalu turun dan Umar time tu memang dah ada kat atas .


Tengok mama dia dah turun, laju je dia main taip-taip, dia cakap nak update blog macam kakak jugak. Kakak dia dah berzaman tak update blog.







5 comments :

Rozali berkata... [Reply to Comments]

Assalamualaikum Kak Aya

anak emak

Wassalam

abah khalisha berkata... [Reply to Comments]

Lepas ni leh train lg..leh latih jadi assistant.hehehe
Teknik Baru Pakai Shawl

S.U.F.E.E.N.A.N berkata... [Reply to Comments]

Yes..dah ada talent dah nak jadi blogger tegar..:)

Princess Solehah berkata... [Reply to Comments]

amboi2...apa yg umar tulis tu?

Jendela Hati berkata... [Reply to Comments]

lain kali boleh mintak tolong umar type on behalf mama dah nie

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...