Umar update blog..

Budak sorang ni memang pantang lepa, ada peluang je dapat guna pc mesti dia takkan biarkan peluang berlalu begitu je.


Tadi saya tengah fikir tentang entry, tiba-tiba teringat nak ambik handphone kat bawah, berlalu turun dan Umar time tu memang dah ada kat atas .


Tengok mama dia dah turun, laju je dia main taip-taip, dia cakap nak update blog macam kakak jugak. Kakak dia dah berzaman tak update blog.










Pertanyaan Lanjut:
Rohaya Yusof
No Telefon: +6017 341 6762(Whatsapp)
Instagram: rohaya_yusof
Email : rohayayusof73@gmail.com

5 ulasan:

  1. Assalamualaikum Kak Aya

    anak emak

    Wassalam

    BalasPadam
  2. Lepas ni leh train lg..leh latih jadi assistant.hehehe
    Teknik Baru Pakai Shawl

    BalasPadam
  3. Yes..dah ada talent dah nak jadi blogger tegar..:)

    BalasPadam
  4. lain kali boleh mintak tolong umar type on behalf mama dah nie

    BalasPadam

Copyright © NAURA | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in