20 September 2011

Blog Review oleh Dianarashid.com

Bulan puasa lepas, saya ada buat ENTRY NI sebagai syarat untuk mendapat review daripada DIANA.

Hari ni DIANA dah pun review blog saya ni. Boleh baca kat SINI.

Kali pertama blog ini direview oleh mereka yang lebih berpengalaman dari saya. Rasa malu-malu mulanya nak baca review tu.** mengada-ngada

Tak banyak yang DIANA komen tentang blog ini kecuali DIANA cadangkan pasang scroll untuk bloglist dan blog archive.

Ok, saya akan cari cara-cara nak pasang scroll semua ni.

** ramai yang puji header blog ni, sebenarnya ini hasil kreatif Puan Sha dari Whitey Mommy. Saya ni satu apa pun tak reti tentang header segala bagai ni. Kita kena serahkan pada yang pakar kalau kita tak boleh buat.

Apa pun terima kasih untuk DIANA kerana sudi review...saya buka kepada sesiapa saja untuk memberi cadangan dan komen maupun kritikan membina tentang blog saya ini. 




No comments:

Post a Comment