Fida yang tidak bertudung juga di cari orang

Rasanya setiap hari, ada beberapa entry yang saya siarkan langsung tak ada kena mengena mengenai Fida Ibrahim , girlfriend Mamat Rajalawak tu. Tapi setiap hari pada analitic, kelihatan entry yang sama je menjadi keyword yang dicari orang.

Kalau tengok pada gambar di bawah ni, macam tak ada sapa berminat dengan entry biasa selain entry mengenai Fida je. 


Setiap hari sejak minggu lepas, hanya entry itu je menarik perhatian si pencari info .



6 comments :

rasp said... [Reply to Comments]

alahai....sibuk bebenor nak tengok ek gambar fida tak bertudung, isk isk isk...

Chekgu Azrine said... [Reply to Comments]

Semua orh nk tgk fida xbrtufung...lumrah manusia nk tgk keburukan n keaiban org..huhu

Hanis MY said... [Reply to Comments]

mcm mana la dia boleh tak bertudung msa tu peliknyaaa...

Jendela Hati said... [Reply to Comments]

consider berita panas lg tu kakaya

sal said... [Reply to Comments]

sya tak ambil tau sangat pasal rating..
asal dpt menulis dah ok..

moga berjaya mndpt rating yg baik setelah mengenal pasti aspek yg perlu diperbaiki untuk peningkatannya..insyaAllah klu ada masa terluang utk brblog..

Kak Aya said... [Reply to Comments]

rasp -biasalah, ramai yang kaki sibuk..

chekgu -betul tu.


Hanis MY -hanya dia yang tau sebab dan alasannya


Jendela hati - mmang panas, berapi2


Sal - kak aya selalu tengok analytic, setakat ni masih belum dpt mengenal pasti apa yang perlu dipertingkatkan.

Post a Comment