29 September 2011

Fida yang tidak bertudung juga di cari orang

Rasanya setiap hari, ada beberapa entry yang saya siarkan langsung tak ada kena mengena mengenai Fida Ibrahim , girlfriend Mamat Rajalawak tu. Tapi setiap hari pada analitic, kelihatan entry yang sama je menjadi keyword yang dicari orang.

Kalau tengok pada gambar di bawah ni, macam tak ada sapa berminat dengan entry biasa selain entry mengenai Fida je. 


Setiap hari sejak minggu lepas, hanya entry itu je menarik perhatian si pencari info .


6 comments:

  1. alahai....sibuk bebenor nak tengok ek gambar fida tak bertudung, isk isk isk...

    ReplyDelete
  2. Semua orh nk tgk fida xbrtufung...lumrah manusia nk tgk keburukan n keaiban org..huhu

    ReplyDelete
  3. mcm mana la dia boleh tak bertudung msa tu peliknyaaa...

    ReplyDelete
  4. consider berita panas lg tu kakaya

    ReplyDelete
  5. sya tak ambil tau sangat pasal rating..
    asal dpt menulis dah ok..

    moga berjaya mndpt rating yg baik setelah mengenal pasti aspek yg perlu diperbaiki untuk peningkatannya..insyaAllah klu ada masa terluang utk brblog..

    ReplyDelete
  6. rasp -biasalah, ramai yang kaki sibuk..

    chekgu -betul tu.


    Hanis MY -hanya dia yang tau sebab dan alasannya


    Jendela hati - mmang panas, berapi2


    Sal - kak aya selalu tengok analytic, setakat ni masih belum dpt mengenal pasti apa yang perlu dipertingkatkan.

    ReplyDelete