20 September 2011

Gara-gara Fida buka tudung...UV Naik Mencanak!

Kali pertama dalam sejarah saya berblog, hari ni UV Nuffnang Analitik saya mencanak naik, kalau selalunya paling tinggi pun takat 87 UV sehari..hari ni mencanak naik hingga ke 500++. Gara-gara ENTRY INI





Hebat penangan si Fida ni rupanya, ramai peminat ambil tau , bila ramai yang ambil tau maknanya ramai yang sayang, patutnya dia kembali jaga penampilan seperti sebelum ni la, harap-harapnya begitu la..lagi pun dia pun pernah jadi pengacara rancangan kanak-kanak di Astro Ceria  tak lama dulu ( Rancangan Riwayat Kamil, kalau tak silap)...dari situ la Nadhirah mula kenal 'Kak Fida' ni.


Apa pun dunia yang diceburinya begitu besar dan kuat dugaannya..hanya yang kuat saja mampu mengharunginya dengan sebaiknya.

4 comments:

  1. inilah dugaannya...
    * dulu suka tengok lakonan Fida dalam Epilog Syurga Cinta dengan adik Mia..nmpk comel sangat.

    ReplyDelete
  2. lepas ni bolehlah buat cite lagi panas,pas ni dpt 1000uv pula,best..best..tahniah kak aya..

    ReplyDelete
  3. Salam aya..pasni kena cari tajuk2 yg blh naikkan UV :).Tp mmg la cam xsangka lak dia blh buat camtu..tgk cam sopan jer.

    ReplyDelete
  4. princess solehah - sama la , dulu minat..

    ct - kak aya rasa susah nak dpt traffic mcm blog CT

    atie - itulah, drastik betul perubahan dia.

    ReplyDelete