Mana tak obes kalau selalu sangat makan.....


Nasi dagang dan teh panas.

Lokasi di Pasar Selayang, berhampiran bekas Balai Polis Selayang .

8 comments :

Teratak Hami said... [Reply to Comments]

Pelik jer tengok nasi dagang tu, macam nasi goreng.

Chekgu Azrine said... [Reply to Comments]

kak aya..saya suka giler nasi dagang.. hahaha..

nanti nak gi makan la kat sana.. sedap erk??

Princess Solehah said... [Reply to Comments]

nasi dagang tu kesukaan saya :) tapi mmg jarang makan lah hehe...

diana said... [Reply to Comments]

daging ke tu??
nampak sedap..:P

************
dah review blog kak aya..
jemput baca..

http://www.dianarashid.com/2011/09/jendela-hidup.html

Ujie said... [Reply to Comments]

wah..membangkitkan selera la pulak.
dah lama tak mkn nasi dagang nih..!

Kak Aya said... [Reply to Comments]

Teratak Hami - he he sebab apa nampak mcm pelik? Nasi dah di kais2 Umar...nasi kak aya dah habis, baru teringat nak ambik gambar.


Chekgu - dulu sedap sangat nasi dagang kat sini, sekarang macam dah kurenggg sikit



princess solehah - kak aya pun jarang makan, sb kalau kat KL ni susah nak cari yang betul-betul sedap



diana - lauk ikan tongkol..tkasih untuk review tu ye!



Ujie - hmmm boleh la datang ke sini...

kasihredha said... [Reply to Comments]

sedapppsss...best tak aya kat situ

Kak Aya said... [Reply to Comments]

kak kasih - dulu memang sedap tp skrg ni kurang sikit tapi orang sentiasa ramai beratur nak beli .

Post a Comment