19 September 2011

Mana tak obes kalau selalu sangat makan.....


Nasi dagang dan teh panas.

Lokasi di Pasar Selayang, berhampiran bekas Balai Polis Selayang .

8 comments:

  1. Pelik jer tengok nasi dagang tu, macam nasi goreng.

    ReplyDelete
  2. kak aya..saya suka giler nasi dagang.. hahaha..

    nanti nak gi makan la kat sana.. sedap erk??

    ReplyDelete
  3. nasi dagang tu kesukaan saya :) tapi mmg jarang makan lah hehe...

    ReplyDelete
  4. daging ke tu??
    nampak sedap..:P

    ************
    dah review blog kak aya..
    jemput baca..

    http://www.dianarashid.com/2011/09/jendela-hidup.html

    ReplyDelete
  5. wah..membangkitkan selera la pulak.
    dah lama tak mkn nasi dagang nih..!

    ReplyDelete
  6. Teratak Hami - he he sebab apa nampak mcm pelik? Nasi dah di kais2 Umar...nasi kak aya dah habis, baru teringat nak ambik gambar.


    Chekgu - dulu sedap sangat nasi dagang kat sini, sekarang macam dah kurenggg sikit



    princess solehah - kak aya pun jarang makan, sb kalau kat KL ni susah nak cari yang betul-betul sedap



    diana - lauk ikan tongkol..tkasih untuk review tu ye!



    Ujie - hmmm boleh la datang ke sini...

    ReplyDelete
  7. sedapppsss...best tak aya kat situ

    ReplyDelete
  8. kak kasih - dulu memang sedap tp skrg ni kurang sikit tapi orang sentiasa ramai beratur nak beli .

    ReplyDelete