Nadhirah kecewa tengok gambar Fida tak bertudung!

Petang semalam baru saja berakhir drama bersiri Kasih Alia, Nadhirah memang minat sangat dengan Alia lakonan Fida ni...ayu je bertudung. Sentiasa sedih dan hidup malang. 

Malam tadi dia sempat lah temankan saya blogwalking sekejap, masa blogwalking di blog BEAUTIFULNARA.COM, Nadhirah terkejut tengok gambar ni. 

Kredit gambar dan sumber berita dari BEATIFULNARA.com

Biasalah budak-budak cepat jadikan orang popular sebagai idola, kalau nampak cantik, sopan santun bertudung terus la dia jatuh suka. Hmmm susah nak cakap kan? Nak terangkan kepada anak zaman sekarang tak boleh guna main cakap macam kita dulu-dulu, apa yang mak cakap semua main setuju je, tanya lebih -lebih kena marah..zaman sekarang semua perkara kena jelaskan sejelas jelasnya.

Teringat kata Wardina satu masa dulu, tak ada artis yang boleh dijadikan idola untuk anak-anak. TIme tu ramai artis yang tak setuju dengan pendapat Wardina.

Apa pun ini sekadar gambar, kita tak tau apa kedudukan sebenarnya ...


Kalau nak baca lebih lanjut, boleh klik sini.

7 ulasan:

  1. Saya tak kenal siapa itu Fida ?? Lagi kesiankan?? Tengok muka, muka biasa jer. Takde AURA !!

    BalasPadam
  2. paling sakit mata bila ada scene dia bepeluk dgn dgn iqram dinzly. so dia pakai tudung tu atas sebab pakai tudung je lah, yg lain2 bole buat. adoi...

    BalasPadam
  3. Sayangnya kalau betullah gambar itu bukan superimposed.... hanya kerana dah jadi artis gini jadinya..:(

    BalasPadam
  4. ape pon tak boleh..
    nampk sngat mamat yg tnakap gmbr 2

    BalasPadam
  5. si mamat ke yang amek pic nie? huhu

    BalasPadam
  6. teratak hami - dia tak popular pun sblm ni tp sejak drama bersiri Kasih Alia di tayangkan sejak bulan puasa hari tu, nama dia naik tiba2.



    allyani - ini la yang dikatakan niat tidak dapat menghalalkan cara.


    kakzakie - itulah, sayang dia buat peel mcm tu.


    selamberK - apa pun tak boleh ! a'ah ye la tu cik mamat yang tangkap gambar.


    Puan Zai - betul la agaknya.

    BalasPadam
  7. boleh remove dah kot gambar ni....makin byk fitnahnye nanti kak... :)

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...