Nak cantik macam Rozita Che Wan hajatnya...


*** baru je mencuba...kawan semua pakai jenama apa? 

7 comments :

Citarasa Rinduan said... [Reply to Comments]

kak., pagi tadi masa ayu BW ke blog kakak2.. mmg ada yang syer ttg produk nie..
ayu nak try lah.. sebelum nie pakai safi.

Princess Solehah said... [Reply to Comments]

kak aya baru cuba pakai safi rania gold ni ye? nanti bolehlah buat testimoni :) dulu saya pakai safi balqis, tapi sejak bersalinkan auni sampai sekarang dah tak pakai apa2 foundation pun. Cuma pakai bedak biasa + lipstick sikit hehe....

Yan said... [Reply to Comments]

kalau cam tu, tambah fofular lah nanti.

Kak Aya said... [Reply to Comments]

Ayu - ada kawan pakai menjadi pulak dgn kulit muka dia..itu yg kak aya pun nak try.

Princess solehah - baru je cuba, susah la kalau nak tunggu kak aya jadi testimoni..hancussss...




Yan - tambah popular? rozita che wan yang popular ..

kasihredha said... [Reply to Comments]

akak pakai product campur2

sue a.k.a umi akif said... [Reply to Comments]

tgh mencubs je tp xguna satu set pon xtau la menjadi ke x ;)

Kak Aya said... [Reply to Comments]

kak kasih - saya pun campur2 juga selalunya.



sue - nanti boleh share pengalaman.

Post a Comment