23 September 2011

Nak cantik macam Rozita Che Wan hajatnya...


*** baru je mencuba...kawan semua pakai jenama apa? 

7 comments:

  1. kak., pagi tadi masa ayu BW ke blog kakak2.. mmg ada yang syer ttg produk nie..
    ayu nak try lah.. sebelum nie pakai safi.

    ReplyDelete
  2. kak aya baru cuba pakai safi rania gold ni ye? nanti bolehlah buat testimoni :) dulu saya pakai safi balqis, tapi sejak bersalinkan auni sampai sekarang dah tak pakai apa2 foundation pun. Cuma pakai bedak biasa + lipstick sikit hehe....

    ReplyDelete
  3. kalau cam tu, tambah fofular lah nanti.

    ReplyDelete
  4. Ayu - ada kawan pakai menjadi pulak dgn kulit muka dia..itu yg kak aya pun nak try.

    Princess solehah - baru je cuba, susah la kalau nak tunggu kak aya jadi testimoni..hancussss...




    Yan - tambah popular? rozita che wan yang popular ..

    ReplyDelete
  5. tgh mencubs je tp xguna satu set pon xtau la menjadi ke x ;)

    ReplyDelete
  6. kak kasih - saya pun campur2 juga selalunya.



    sue - nanti boleh share pengalaman.

    ReplyDelete