Performance blog Dahlia Journal Sungguh Mengujakan saya!

Malam ni berpeluang mengadap PC lebih awal memandangkan tiada siapa yang heran dengan PC ni nampaknya.


Anak-anak sedang seronok bergurau mesra dengan abah mereka.


Lantas, saya pun terjah lah ke blog Dahlia Journal hasil rekomen oleh Puan Bee  sebelum ini.


Banyak ilmu blogging ada di sini..ye , sesungguhnya saya rasa kalau serius ingin menjana pendapatan melalui blog, banyak sangat ilmu terutama tentang SEO yang perlu saya cari.


Blog DJ ni mempunyai traffic yang sungguh tinggi, tak tercapai dek blog saya .


Blog saya ini hanya mempunyai traffic sekadar antara 50-90UV sehari.


Termenung panjang tengok performance blog DJ setiap bulan, kalau tak percaya, boleh KLIK SINI


Masih belum idea dan plan untuk menjadikan traffic blog ini sedemikian rupa.


*** berapakah UV traffic blog kawan semua?

6 comments :

Zefa NorAsmara said... [Reply to Comments]

UV Jemari Asmara lebih kurang blog kak aya juga.. :D

DaHLia said... [Reply to Comments]

thanks Kak Aya :D

saya dulu pun macam Kak Aya jugak..
lama2 baru lah oke
kalau betul target nk jadi mcm saya, macam Bee, memang kena belajar SEO ..
kena rajin, insyaALLAH..

Selagi ada usaha, ada pulangannya..yang penting jangan putus asa :D

aimaniman said... [Reply to Comments]

tu la heran gak cam ne blog Dj ni begitu tinggi trafiknya, tengok kat ping busuk pun, rangking dia tinggi.. apa entah rahsia dia ...

Princess Solehah said... [Reply to Comments]

sama lah kita hehe

Jendela Hati said... [Reply to Comments]

sy lak emang tak tercapai lagi level macam kakaya..huhu...

Kak Aya said... [Reply to Comments]

zefa,JH, PS , Aimaniman- kita kena lebih byk berusaha lagi ni nampaknya.


Cikgu Dahlia - terimakasih komen entry ni.Insyaallah tip2 yang ada blog blog cikgu, kak aya cuba amalkan.

Post a Comment