27 September 2011

Supplement untuk Wanita

Sejujurnya saya ni kan, tak ada mengambil apa-apa makanan tambahan secara konsisten. Sedikit hari lagi usia akan melewati 40 tahun, sepatutnya dah mula mengambil makanan tambahan.


Jom la kita pakat share, apa supplement yang kawan-kawan semua ambil dan apa faedah yang telah dialami sejak ambil supplement tersebut?

5 comments:

  1. kak aya, akak leh try VCO (virgin coconut oil) atau dlm bahasa melayu nya minyak kelapa dara. ni link yg akak leh tgk tentang VCO. http://sscatalyst.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. ciksha - insyaallah nanti kak aya tengok.

    ReplyDelete
  3. saya makan vitamin c, b complex dan cinch shake setiap hari. semua ni jenama shaklee :) memang bagus untuk kesihatan kita, ditambah pula kan nak mengurangkan berat badan. sejak mkn vita c dan b complex ni kulit muka dah tak berminyak, ramai kawan2 kata nampak berseri je muka hehe...

    ReplyDelete
  4. process solehah- ada kawan pernah cadangkan juga shaklee ni..tp tak pernah survey ttg shaklee.nanti kak aya nak tengok la.

    ReplyDelete
  5. liza maintan dgn jamu ini je.. http://adzrienshoppe.blogspot.com/search/label/Jamu%20T.Warisan%20Anggun

    dan ambil vitamin C juga. setahun 4 bulan cukup le 40 ni.

    ReplyDelete