16 October 2011

Bakar lemak.....tapi tambah semula lemak lepas tu..

Makcik bagi handphone beliau pada Umar , paw dia dengan games baru mama dapat aerobik


Selesai aerobik moh kita ke restoran...kali ni tak nak ke Restoran Pak Tam...sebab nak layan nafsu makan yang berkehendakkan laksam...bagus kan kami berdua ni? Yang sorang tu tak ada masalah berat badan,ok la makan tak ingat...yang obes tu apa hal, lebih-lebih je makan.


Kami ke Restoran Wau Bulan...dah pernah keluar Jalan-Jalan Cari Makan tahun lepas kot...





Umar order nasi lemak ayam goreng...

Laksam yang di order oleh makcik dan saya.


Lepas makan , pergi ke taman pulak...Umar nak main buaian...




Tuan blog yang mesra lemakkk he he....

5 comments:

  1. salam kak aya..wahh mkn laksam.sedap yer.lama tak mkn.pki seluar baru yg laling akak beli tu ke?hehe

    ReplyDelete
  2. aw stoking pink lg..oklah tu at least bakar juga lemak..sy nie asyik makan jer.berpeluh pun tidak macam mana?hehe

    ReplyDelete
  3. xpe kak..seiring tu mkn n areobik kan ;)

    ReplyDelete
  4. takpe k.aya, usaha lagi..usaha lagi :)

    ReplyDelete
  5. LM - miza, betul le tu seluar baru ..


    Puan Kutu - he he kita suka pink walaupun dah tua


    Shuaina - makan yang lebih, bakar kalori sekali seminggu je.


    Princess - usaha makan je yang lebih hi hi

    ReplyDelete