Bakar lemak.....tapi tambah semula lemak lepas tu..

Makcik bagi handphone beliau pada Umar , paw dia dengan games baru mama dapat aerobik


Selesai aerobik moh kita ke restoran...kali ni tak nak ke Restoran Pak Tam...sebab nak layan nafsu makan yang berkehendakkan laksam...bagus kan kami berdua ni? Yang sorang tu tak ada masalah berat badan,ok la makan tak ingat...yang obes tu apa hal, lebih-lebih je makan.


Kami ke Restoran Wau Bulan...dah pernah keluar Jalan-Jalan Cari Makan tahun lepas kot...





Umar order nasi lemak ayam goreng...

Laksam yang di order oleh makcik dan saya.


Lepas makan , pergi ke taman pulak...Umar nak main buaian...




Tuan blog yang mesra lemakkk he he....


5 comments :

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to Comments]

salam kak aya..wahh mkn laksam.sedap yer.lama tak mkn.pki seluar baru yg laling akak beli tu ke?hehe

Puan Kutu said... [Reply to Comments]

aw stoking pink lg..oklah tu at least bakar juga lemak..sy nie asyik makan jer.berpeluh pun tidak macam mana?hehe

suhaina laui. said... [Reply to Comments]

xpe kak..seiring tu mkn n areobik kan ;)

Princess Solehah said... [Reply to Comments]

takpe k.aya, usaha lagi..usaha lagi :)

Kak Aya said... [Reply to Comments]

LM - miza, betul le tu seluar baru ..


Puan Kutu - he he kita suka pink walaupun dah tua


Shuaina - makan yang lebih, bakar kalori sekali seminggu je.


Princess - usaha makan je yang lebih hi hi

Post a Comment