Cabaran Kurus Lydia Miza - Baru 1 kg turun!

Tak nak gembira sakan kerana turun 1 kg, kerana yang hilang tu sah-sah air je, bukan lemak pun. lagipun takat 1kg je,bukan 10 kg pun.

Tapi saja nak war-warkan kat sini sebab nampaknya Lydia dah berjaya turunkan beberapa kilo berat  beliau.

Tak nak kalah tu, update jugak la walaupun berat air je yang hilang hi hi.

LM  - tahniah la banyak dah turun ye!



13 comments :

sisdee said... [Reply to Comments]

congrats..dari 1kg akan turun lagi berkg pasni...kuatkan semangat :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to Comments]

terima kasih kak aya...kita sama2 cuba slow2 ye.tahniah..dah 1 kg hilang

Lelord said... [Reply to Comments]

chaiyok kak aya

puanbee said... [Reply to Comments]

salam kak aya cabaran sapa nih ? nak join ..

Chekgu Azrine said... [Reply to Comments]

berusaha dengan lebih gigih la kak aya k.. semoga berjaya!!

MulutPayau said... [Reply to Comments]

tak pe...mula2 satu kg...lepas ni akan turun lagi..semoga misi berjaya....

Kak Aya said... [Reply to Comments]

@sisdee

nak kena konsisten...bab tu selalu fail.

Kak Aya said... [Reply to Comments]

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

harap-harap dapat la turunkan byk mcm LM juga

Kak Aya said... [Reply to Comments]

@Lelord
Chaiyok chaiyok

Kak Aya said... [Reply to Comments]

@puanbee
Bee, ni saja je, hari tu Lydia Miza tu cabar kak aya untuk turunkan berat badan ..Bee tak boleh join sb tak obes mcm kak aya

Kak Aya said... [Reply to Comments]

@Chekgu Azrine Ok Cikgu!

Kak Aya said... [Reply to Comments]

@MulutPayauInsyaallah, MP.

puanbee said... [Reply to Comments]

@Kak Aya ye ke ? kak aya kena tengok bee dulu hehe ..

Post a Comment