26 October 2011

Cabaran Kurus Lydia Miza - Baru 1 kg turun!

Tak nak gembira sakan kerana turun 1 kg, kerana yang hilang tu sah-sah air je, bukan lemak pun. lagipun takat 1kg je,bukan 10 kg pun.

Tapi saja nak war-warkan kat sini sebab nampaknya Lydia dah berjaya turunkan beberapa kilo berat  beliau.

Tak nak kalah tu, update jugak la walaupun berat air je yang hilang hi hi.

LM  - tahniah la banyak dah turun ye!


13 comments:

  1. congrats..dari 1kg akan turun lagi berkg pasni...kuatkan semangat :)

    ReplyDelete
  2. terima kasih kak aya...kita sama2 cuba slow2 ye.tahniah..dah 1 kg hilang

    ReplyDelete
  3. salam kak aya cabaran sapa nih ? nak join ..

    ReplyDelete
  4. berusaha dengan lebih gigih la kak aya k.. semoga berjaya!!

    ReplyDelete
  5. tak pe...mula2 satu kg...lepas ni akan turun lagi..semoga misi berjaya....

    ReplyDelete
  6. @sisdee

    nak kena konsisten...bab tu selalu fail.

    ReplyDelete
  7. @Lydia Miza(Aidyl Azim)

    harap-harap dapat la turunkan byk mcm LM juga

    ReplyDelete
  8. @puanbee
    Bee, ni saja je, hari tu Lydia Miza tu cabar kak aya untuk turunkan berat badan ..Bee tak boleh join sb tak obes mcm kak aya

    ReplyDelete
  9. @Kak Aya ye ke ? kak aya kena tengok bee dulu hehe ..

    ReplyDelete