03 October 2011

Komen kakak Norman Hakim tentang komen Chef Wan


Sebenarnya malas nak siarkan entry mengenai depa ni tapi bila jumpa komen dari kakak Norman Hakim ni, rasa nak kongsi cerita ni.
Kalau saya jadi Norman dan Memey, saya tak akan pilih pakaian yang menjolok mata sebegitu dan memilih untuk kelihatan sederhana walaupun ditaja oleh pihak yang gah.Sekadar pendapat peribadi saya je la.



SUMBER BERITA DARI mynewhub.com


KUALA LUMPUR – Seorang wanita yang mengaku dirinya sebagai ahli keluarga dan kakak kepada Norman Hakim, tampil untuk membela adiknya itu dari terus dikecam pelbagai pihak ekoran majlis resepsi perkahwinan pasangan Norman – Memey Suhaiza yang ditaja pihak Rafflesia Pearl Centre (Rafflesia) baru-baru ini.


Wanita tersebut yang hanya dikenali sebagai ‘Norish Zaid’ berkata, kritikan pedas oleh Chef Wan terhadap majlis resepsi adiknya itu agak keterlaluan dan beliau menafikan hampir semua pandangan selebriti masakan itu.
“Personally I felt a number of Chef Wan’s statements were a little bit too much. 
“Especially ‘menyifatkan gaun yang dipakai Memey seolah-olah baru keluar dari mesin basuh  & Setakat Berlian and pearls berjuta tu non of the pengantin can take the jewellery pun. Entah2 mlm ni jugak kena telanjang lepas tu Rafelessia ambil la balik simpan.’ IS ACTUALLY TOO MUCH” .

Menurut Norish, mereka dan pasangan tersebut dilayan dengan baik oleh pihak penaja dan Rafflesia dari awal lagi memaklumkan bahawa majlis berkenaan sememangnya bertujuan untuk mempromosikan industri mutiara negara dan perkahwinan itu ke seluruh dunia.

 They were actually served very well by Rafflesis’s group etc throughout the whole wedding preparation – In a Royal Suite for a couple of days & nights, no such thing as ‘diorang kena telanhjang terus, laa…!!!’….Rafflessia’s crews were all NICE PEOPLE specially selected to be the main SPONSORS…all the suits were taken care of perfectly well by the crews + the specially hired guards.


1 comment:

  1. memangla rafflesia tu layan baik je.. tp sampai kena pakai ala2 org kapir je..xkanla kerana 12juta.. agama sanggup digadaikan.. huhu

    ReplyDelete