25 October 2011

Novel Hati Bila Cinta



Siang tadi, saya menghabiskan masa membaca novel ni, kebetulan bos tak ada kat ofis, ramai staff bercuti sempena Deepavali dan kebetulan saya memang tak benda nak buat, semua dah siapkan awal-awal,waktu lunch pulun baca dan sementara menunggu suami mengajak pulang, memang beria-ria membaca .


Nak kata best sampai dapat 5 bintang tu , tak lah..tapi boleh la untuk hilangkan bosan sendiri.


Mengisahkan si Fazreen ( Fenn) seorang janda berhias, suami meninggal kerana kemalangan pada malam pertama perkahwinan.


Heronya pula adalah Iqram yang lebih dikenali dengan DZ. 


Cerita bermula apabila mama DZ berkenankan Fenn untuk dijadikan menantu, dalam diam mama DZ melamar Fenn tanpa pengetahuan DZ, bila Fenn menolak lamaran itu secara terus pada mama DZ, jatuh sakit jadinya orang tua tu.


DZ memang marah bila mendapat tau Fenn punca mama beliau masuk wad, maka bermula la cerita yang penuh dengan gaduh-gaduh manja....nak tau apa kesudahannya, boleh dapatkan di kedai buku berhampiran ye!

1 comment:

  1. dah baca novel ni..blehlah thn...takdelah best sangat

    ReplyDelete