Track Suit daripada suami

Orang lain dapat perfume la, barangan kemas la, tapi saya dapat track suit...Bukan sehelai, tapi 3! Bila ditanya kenapa sampai 3? dia jawab " saja, kan tiap minggu ke tempat aerobik, boleh lah gilir-gilir pakai"...ooooo ok....

Kot la nak bagi signal, banyakkan lagi exercise! hik hik tau tak pe..



Apa pun tujuan pemberian ini, terimakasih tak terhingga diucapkan...lagi satu sebab kenapa dia beli 3 helai sekaligus adalah kerana pakaian rasmi saya di rumah ada t-shirt dan track, teruk kan? saya selesa dan senang nak bergerak untuk menjalankan tugas -tugas di dalam rumah, lebih baik kot daripada berkaftan sepanjang masa...terpulang lah pada keselesaan masing-masing.

6 comments :

Chekgu Azrine said... [Reply to Comments]

seluar lagi senang nak buat keje kak aya.. batik tak main dah zaman skang ni.. hehehe

Chekgu Azrine said... [Reply to Comments]

kak aya.. lgi selesa kalau pakai seluar drp pakai kain batikkan??

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to Comments]

wahh dpt 3 tu??? jgn lupa guna 2 lg tu tuk berzumba 2 hari sekali kak aya.jgn ngelat!jus epal dah minum mlm ni?hehehe

Puan Kutu said... [Reply to Comments]

suami bg semangatsoh kurus cepat la tu k.aya..romantiknya bg smp 3.tu maknanya i love u.hehe

Lady Lavender said... [Reply to Comments]

bagua tu k.aya..motivasi utk exercise :-))
saya pulak tak suka betul pakai track suit. Pi exercise pagi2 pakai jeans hahaa..sungguh tak sesuai!! Tapi setakat exerciese jalan2 tu ok kot pakai jeans. kalau senamrobik cam k.aya mesti le nak kena pakai track suit :-)

Jendela Hati said... [Reply to Comments]

nie buat tambah semangat nak gi exercise nie kakaya... sy pun berseluar aje di rumah kalau tak pakai bj kelawar yg bermcm kaler tu..huhu

Post a Comment