UV Blog Jendela Hidup Makin Menurun

Saya memang setiap hari menjenguk ke ruangan ANALITIK NUFFNANG, mungkin bagi orang lain tak ada makna apa pun tapi pada saya tetap ada makna tersendiri.


Sepanjang minggu ni graf menurun sedikit demi sedikit hingga ke bawah 200UV. Hmm bukan senang nak maintain untuk apa jua perkara, perlukan usaha dan kesungguhan yang bukan sedikit.


Apa pun, berblog tetap diteruskan seperti biasa, tak kira graf turun atau menaik.


*** kawan-kawan ambil peduli tak tentang analitik blog anda ?






6 comments :

Puan Kutu said... [Reply to Comments]

ambilpeduli juga k.aya.tp bukan tiap2 hari sy belek nuffnang.sy cuma suka tengok apa yg org search kt blog sy.sbb macam2 benda lawak sy jumpa.haha..

atuk said... [Reply to Comments]

Assalamualaikum Kak Aya

jarang sangat saya melihatnya...

Wassalam

Chekgu Azrine said... [Reply to Comments]

sentiasa ambik tahu.. samala kak aya.. uv saya pun jarang naik.. huhu

Princess Solehah said... [Reply to Comments]

wah..kira k.aya punya ni lagi banyak dari saya punya juga hehe. saya makin lama makin merundum huhu

IntaNBerliaN said... [Reply to Comments]

saya jarang tgk uv blog saya.. hihii

Kak Aya said... [Reply to Comments]

Puan kutu - ye lah kan, mcm keyword yang menjadi carian orang, yang bukan-bukan pun ada.


Atuk - orang yang suka tengok traffic je suka jenguk situ



Chekgu - sama la kita ye...tp kak aya punya tak banyak


Princess Solehah - itulah setiap hari jatuh merudum


Intan Berlian - sesekali boleh la tengok, saja tengok perkembangan blog sendiri hi hi

Post a Comment