16 November 2011

Buffered Earning - MASIH WUJUD KE?

Blog sendiri memang dah lama tak dapat BE ni...blog orang lain tu tak tau le.

Biasanya kala blogwalking, mesti jumpa beberapa blog yang update tentang BE yang mereka dapat tapi sekarang macam dah lama tak jumpa entry-entry mengenai BE ni.

Adakah orang tak nak share lagi dah earning depa atau pun memang tak dapat apa-apa BE macam blog Jendela Hidup ni?

BE ni satu inspirasi jugak sebenarnya dalam berblog, kalau check sekali tak ada, check 2 kali tak ada, lama-lama fed up dah nak jenguk dashboard Nuffnang, tapi dalam fed up tu memang wajib jenguk sekali sehari sekurangnya.

Biasalah kalau ada sedikit ganjaran, semangat tu lebih mari sikit la...memang macam budak-budak tapi kalau dah namanya manusia, mana ada yang menolak untuk menerima sebarang bentuk ganjaran, bonus, atau apa jua bentuk pemberian percuma.
Ni sejak PC rosak hari tu sampai hari ni , walaupun PC ni boleh lah dikatakan ok sikit berbanding hari tu, mood untuk kembali berblog seperti sebelum ni agak kurang mari. Ni satu peel cukup tak bagus, bila tengok orang dapat earning banyak mulalah mengigau nak jugak tapi komitment ke laut.

Apa-apa pun, selamat berblog untuk kawan-kawan..malam ni boleh blogwalking lebih sikit, anak-anak tidur sejak pukul 7.30 tadi lagi.














1 comment:

  1. Kak Aya,
    Saya tak pernah dapat BE (mungkin masih baru dgn Nuff). Dulu selalu check, skrang dah tak ambil tahu sangat. Tapi dlm minggu ni ada 1 blog yg cerita dapat BE. Tak ingat pulak blog mana.

    ReplyDelete