Dendam Terbalas!

Tajuk je yang sadis ..ceritanya cuma nak bagitau hari ni sungguh puas hati dapat 3 jam mengadap blog tanpa sebarang gangguan.

Dapatlah terjah ke blog baru , blog yang memang dah regular, blog yang jarang-jarang terjah.

Ok lah, itu je pun yang nak diberitahu.

Sebelum mereka 3 beranak balik dari ofis, baik saya off dulu sebab rumah sedang berkecah setelah mereka bertiga kecahkan sebelum ke ofis pukul 11 tadi.









9 comments :

maya amir said... [Reply to Comments]

aramak..saya amat jarang dpt ngadap blog tanpa gangguan... hehehe

♥♥azatiesayang ♥♥ said... [Reply to Comments]

Salam Aya..Wah!tgk tajuk mmg sadis!hikhik.Rupanya dok ngadap tenet 3 jam tanpa henti.ya la ,biasa la budak2 klu ada mcm2 dia nk...tenet pon dia yg konker dak?

Hanis MY said... [Reply to Comments]

Terima kasih dtg jenguk blog sy...

Zefa NorAsmara said... [Reply to Comments]

Wah.. 3 jam kak aya? Ni betul2 balas dendam ni.. hehe.. Tkasih ya singgah Jemari Asmara.. :-)

Mama Zharfan said... [Reply to Comments]

memang besh kalau dpt layan blog tanpa gangguan heheh

kakcik said... [Reply to Comments]

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog kakcik. :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to Comments]

wahh 3jam tu.mmg byk dpt ziarah tanpa gangguan.

Jendela Hati said... [Reply to Comments]

time2 camnie best sbb tiada gangguan kan kakaya

AmyZana said... [Reply to Comments]

samalah kita
baru harini ni haa dapat online tanpa gangguan
mmg nikmat~

Post a Comment