12 November 2011

Dendam Terbalas!

Tajuk je yang sadis ..ceritanya cuma nak bagitau hari ni sungguh puas hati dapat 3 jam mengadap blog tanpa sebarang gangguan.

Dapatlah terjah ke blog baru , blog yang memang dah regular, blog yang jarang-jarang terjah.

Ok lah, itu je pun yang nak diberitahu.

Sebelum mereka 3 beranak balik dari ofis, baik saya off dulu sebab rumah sedang berkecah setelah mereka bertiga kecahkan sebelum ke ofis pukul 11 tadi.








9 comments:

  1. aramak..saya amat jarang dpt ngadap blog tanpa gangguan... hehehe

    ReplyDelete
  2. Salam Aya..Wah!tgk tajuk mmg sadis!hikhik.Rupanya dok ngadap tenet 3 jam tanpa henti.ya la ,biasa la budak2 klu ada mcm2 dia nk...tenet pon dia yg konker dak?

    ReplyDelete
  3. Terima kasih dtg jenguk blog sy...

    ReplyDelete
  4. Wah.. 3 jam kak aya? Ni betul2 balas dendam ni.. hehe.. Tkasih ya singgah Jemari Asmara.. :-)

    ReplyDelete
  5. memang besh kalau dpt layan blog tanpa gangguan heheh

    ReplyDelete
  6. Terima kasih kerana sudi singgah ke blog kakcik. :)

    ReplyDelete
  7. wahh 3jam tu.mmg byk dpt ziarah tanpa gangguan.

    ReplyDelete
  8. time2 camnie best sbb tiada gangguan kan kakaya

    ReplyDelete
  9. samalah kita
    baru harini ni haa dapat online tanpa gangguan
    mmg nikmat~

    ReplyDelete