Novel Biarkan Ia Berlalu

Dah ada yang baca ke?


9 comments :

azieazah said... [Reply to Comments]

Pernah nampak di kedai, tapi lum beli la. Novelis ni tak pernah dengar nama.

Nanti dah baca, citer la eh? Nak tau gak.

Kakzakie said... [Reply to Comments]

Kakak rasa dah lebih 3 bulan kakak tak membaca novel tau. Sebab anak-anak masa itu kan nak periksa jadi kakak pun baca buku mereka juga. Sekarang dah lega, bolehlah membaca...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to Comments]

best ke kak aya?

MulutPayau said... [Reply to Comments]

tak baca lagi....best ke citer ni?????

Kak Aya said... [Reply to Comments]

@azieazah
belum beli, baru bercadang-cadang.

Kak Aya said... [Reply to Comments]

@Kakzakie
saya pun susah jugak nak membaca, sejak pc rosak baru ada masa sb tak mengadap blog sgt,itu pun time anak dah siap semua kerja sekolah.

Kak Aya said... [Reply to Comments]

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
kak aya belum baca lagi....

Kak Aya said... [Reply to Comments]

@MulutPayau
baru plan nak beli gaji nanti, ada kawan ckp mcm best

Zefa NorAsmara said... [Reply to Comments]

Ibu Yusuf sejak kahwin dah tak pernah baca novel.. ngadap buku je masti ngantuk.. hihi..

Post a Comment