19 November 2011

Novel Biarkan Ia Berlalu

Dah ada yang baca ke?

9 comments:

  1. Pernah nampak di kedai, tapi lum beli la. Novelis ni tak pernah dengar nama.

    Nanti dah baca, citer la eh? Nak tau gak.

    ReplyDelete
  2. Kakak rasa dah lebih 3 bulan kakak tak membaca novel tau. Sebab anak-anak masa itu kan nak periksa jadi kakak pun baca buku mereka juga. Sekarang dah lega, bolehlah membaca...

    ReplyDelete
  3. tak baca lagi....best ke citer ni?????

    ReplyDelete
  4. @azieazah
    belum beli, baru bercadang-cadang.

    ReplyDelete
  5. @Kakzakie
    saya pun susah jugak nak membaca, sejak pc rosak baru ada masa sb tak mengadap blog sgt,itu pun time anak dah siap semua kerja sekolah.

    ReplyDelete
  6. @MulutPayau
    baru plan nak beli gaji nanti, ada kawan ckp mcm best

    ReplyDelete
  7. Ibu Yusuf sejak kahwin dah tak pernah baca novel.. ngadap buku je masti ngantuk.. hihi..

    ReplyDelete