27 November 2011

Novel My Love is Playgirl

Hari ni sesi tayang gambar novel dan majalah je..** memang tak ada idea nak menulis entry.

Baru saja selesai membaca novel Biarkan Ia Berlalu, fuhhh tebal dan mengambil 2,3 hari untuk selesaikan membaca...nanti kalau rajin saya buat ulasan.

Ada 5 novel yang sedang menanti di atas meja....salah satunya adalah yang ni:

Dah ada yang baca dan memang ramai yang dah baca sebenarnya...saya je yang lambat sokmo..tak apa, biarlah lambat , jangan tak langsung.

Ok..selamat malam..jangan jadi playgirl ye!



***** UPDATE PADA 17/12/11  -  NOVEL NI TAK BEST DAN RASA RUGI SANGAT SAYA BELI.

9 comments:

  1. aya..memang suka baca novel ye
    waktu remaja dulu akak memang hobby baca novel..
    kebetulan library dekat je dgn rumah akak..selalu pinjam.

    ReplyDelete
  2. Baca tajuk ingatkan novel dlm bahasa inggeris tadi.. sy memang tak tahu perkembangan novel2.. tp tau la 2-3 tajuk. Tu pun sbb baca blog kak aya.. kiki..

    ReplyDelete
  3. @kasihredha
    a'ah dari seklah sampai la ni suka baca novel tp stop kejap masa dapat anak pertama hinggalah kebelakangan ni baru start baca semula.

    ReplyDelete
  4. @Zefa NorAsmara
    tajuk je bahasa inggeris, kisahnya melayu

    ReplyDelete
  5. Saya masih tak brkesmpatan nak cari novel2 terbaru...Biasanya beli borong secara on-line jer..tapi tnggu karangkraf Mall buat offer..heheheh...

    ReplyDelete
  6. masih baca novel yg seminggu dua tak abes lagi sungguh lambat sy nie hehe

    ReplyDelete
  7. akak novel my love is playgirl ni best x...bg akak rugi x beli novel ni...

    ReplyDelete
  8. @Tanpa Nama
    akak belum baca lagi novel ni, masih elok berbalut plastik...

    ReplyDelete
  9. err ..sorry to say lah ..novel ni tak best -.-' tak menarik perhatian langsung tau !

    ReplyDelete