Novel My Love is Playgirl

Hari ni sesi tayang gambar novel dan majalah je..** memang tak ada idea nak menulis entry.

Baru saja selesai membaca novel Biarkan Ia Berlalu, fuhhh tebal dan mengambil 2,3 hari untuk selesaikan membaca...nanti kalau rajin saya buat ulasan.

Ada 5 novel yang sedang menanti di atas meja....salah satunya adalah yang ni:

Dah ada yang baca dan memang ramai yang dah baca sebenarnya...saya je yang lambat sokmo..tak apa, biarlah lambat , jangan tak langsung.

Ok..selamat malam..jangan jadi playgirl ye!



***** UPDATE PADA 17/12/11  -  NOVEL NI TAK BEST DAN RASA RUGI SANGAT SAYA BELI.

9 comments :

kasihredha said... [Reply to Comments]

aya..memang suka baca novel ye
waktu remaja dulu akak memang hobby baca novel..
kebetulan library dekat je dgn rumah akak..selalu pinjam.

Zefa NorAsmara said... [Reply to Comments]

Baca tajuk ingatkan novel dlm bahasa inggeris tadi.. sy memang tak tahu perkembangan novel2.. tp tau la 2-3 tajuk. Tu pun sbb baca blog kak aya.. kiki..

Kak Aya said... [Reply to Comments]

@kasihredha
a'ah dari seklah sampai la ni suka baca novel tp stop kejap masa dapat anak pertama hinggalah kebelakangan ni baru start baca semula.

Kak Aya said... [Reply to Comments]

@Zefa NorAsmara
tajuk je bahasa inggeris, kisahnya melayu

MulutPayau said... [Reply to Comments]

Saya masih tak brkesmpatan nak cari novel2 terbaru...Biasanya beli borong secara on-line jer..tapi tnggu karangkraf Mall buat offer..heheheh...

Jendela Hati said... [Reply to Comments]

masih baca novel yg seminggu dua tak abes lagi sungguh lambat sy nie hehe

Anonymous said... [Reply to Comments]

akak novel my love is playgirl ni best x...bg akak rugi x beli novel ni...

Kak Aya said... [Reply to Comments]

@Tanpa Nama
akak belum baca lagi novel ni, masih elok berbalut plastik...

eyda zainudin said... [Reply to Comments]

err ..sorry to say lah ..novel ni tak best -.-' tak menarik perhatian langsung tau !

Post a Comment